Willen we dit eigenlijk wel?

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de inwoners van Landgraaf en omstreken de komst van de Oloïde op de Wilhelminaberg geen warm hart toedragen. Zo is er uit een poll gebleken dat 90% van de stemmers hoopt dat dit project niet doorgaat. Ook zijn er handtekeningen verzameld. Ca. 90% van de mensen die we gesproken hebben, hebben dit getekend. We vragen ons af hoeveel bewijs de gemeente Landgraaf nodig heeft, om aan te tonen dat er geen draagvlak is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s